NYHEDSBREV MAJ 2020

NYHEDSBREV MAJ 2020

Klublivet står i COVID-19 pandemiens tegn. På nuværende tidspunkt må vi ikke benytte klubbens lokaler. Bestyrelsen har besluttet, at vores trænere kan tilbyde udendørs træning i små hold, men kun i det omfang vores trænere føler sig trygge ved det. Derudover tilbydes træning via Teams. Den platform kender mange af børnene fra skolen. Bestyrelsen følger tæt med i de opdateringer, der kommer fra myndighederne og tilpasser åbningen af klubben til det. Det er en svær situation for os alle, men vi håber, at alle medlemmer fortsat bakker op om klubben og glæder sig til at starte igen med fornyet energi, når vi må.

Da vi i klubben ikke har været i stand til at tilbyde de sædvanlige aktiviteter og træninger længe, har bestyrelsen besluttet, at vi udskyder indbetaling af kontingent for 2. halvår til dojangen åbner igen. Kontingentet bliver tilsvarende reduceret i forhold til normalen.

En lille smule aktivitet er der stadig i klubben. Vi har fået tildelt en rute med Ren Natur, en organisation, der i samarbejde med en række kommuner støtter klublivet økonomisk til gengæld for at klubberne bruger et par timer eller tre på at samle henkastet affald i vores nærområde. D. 30. maj er der derfor 10 medlemmer, der i behørig afstand til hinanden drager ud iført orange veste og affaldsgribere. Kryds fingre for godt vejr.

De planlagte kupgradueringer og mongraduering er vi desværre blevet nødt til at aflyse, ligesom SimUus sortbæltegraduering før sommerferien også er aflyst. Næste graduering for kup-holdene er 24. oktober. Næste graduering for mon-børnene vil blive meldt ud så snart træningerne starter op igen. Næste sortbæltegraduering hos SimUu er den første weekend i december.

På tekniksiden har fantasifulde ildsjæle i ind- og udland arrangeret online-stævner. Det er langt fra det samme som at være der selv, men det har været udfordrende på en ny og spændende måde for både udøvere og dommere. Gladsaxes elever har klaret sig godt i både de første danske online mesterskaber og de første europæiske åbne online mesterskaber. Ultimo maj er teknikerne på den virtuelle bane igen, når Tommerup teknik online cup løber af staben.

HOLD EKSTRA ØJE MED KLUBBENS FACEBOOKGRUPPE I DENNE TID. Her annonceres træninger, lægges nyheder ud, og I kan også finde træningsvideoer, hvis I trænger til lidt inspiration.

Til slut er kun at ønske, at I alle kommer igennem pandemien med det gode helbred i behold.

De bedste hilsener,

Bestyrelsen