Nyhedsbrev efter Sommerferie

Så går sommeren på hæld og i næste uge starter træningerne i klubben igen. Vi håber, at I har haft en god ferie, og at I er klar til at give den fuld gas i den nye sæson.
COVID-19
Der er ikke kommet nye retningslinjer for træning siden før sommerferien, så vi fortsætter uændret. Det betyder, at
  • vi helst skal komme omklædt, så vi undgår kødannelse i omklædningsrummene
  • vi spritter hænder – husk håndsprit i træningstasken
  • vi har kun én makker under træningen
  • vi gør rent på gulvet, hvor vi har stået efter endt træning og vi spritter ribber og udstyr af efter brug
  • forældre skal helst aflevere deres børn udenfor klubben, så vi undgår trængsel
  • eleverne går først ind i dojangen når forrige hold er gået ud
  • vi passer alle på hinanden og holder afstand
  • det er strengt forbudt at komme til træning, hvis man er sløj
Hold C og kampholdet
Freja Dons (hold C instruktør) og Armin Sommer (kamp instruktør) er desværre stoppet som trænere i klubben. Freja skal flytte udenbys for at studere, og Armin er allerede flyttet til Nordjylland for at arbejde i en periode. Vi ønsker Freja og Armin alt mulig held og lykke med alt det nye og håber, at de kommer tilbage til klubben, når uddannelse og turnus er i hus. Oumaima Ramdani er fortsat træner på hold C om torsdagen,  og i august måned vil Johan Hollederer undervise hold C om tirsdagen. På kampholdet fortsætter Lukas og Tomasz Suski som trænere.
Sommerfest
Inden Freja forsvinder helt, så arrangerer hun sommerfest i klubben. Det foregår søndag d. 23. august fra kl. 17. Klubben gi’r grillpølser, drikkevarer og kage. Tilbehør tager man selv med. Tilmelding på facebook eller til din træner. Pga. COVID-19-restriktioner foregår festen udendørs ved klubben.
Kontingent 2. halvår
Pga. COVID-19 nedlukningen, hvor vi gennem flere måneder ikke kunne træne i klubben, har bestyrelsen besluttet at udskyde kontingentindbetaling fra 1. juli til 1. september. Der kommer en opkrævning i slutningen af august på 480kr, som dækker medlemsskab resten af året. Har du ikke tilknyttet dankort til vores betalingsordning, så skal du betale dit kontingent enten via bankoverførsel eller mobilepay. Mere information kommer på mail.
Til slut er blot at ønske trænere og elever rigtig god opstart på efterårssæsonen. Vi glæder os til at få lidt liv i klubben igen.
Mvh. Bestyrelsen
Vigtige datoer:
10. august: Første træning efter ferien
23. august: Sommerfest
9. september: Mongraduering
19. september: Danish Open, teknik, Skanderborg