Flotte udnævnelser til Edina og Lisa Lents

Flotte udnævnelser til Edina og Lisa Lents

Edina er netop blevet udnævt som medlem af WTE’s Poomsae komité. Edina er her 1 af 4 medlemmer fra hele Europa. Samtidig blev Edina genudnævt til WTEs dommerkomité, hvor hun er næstformand. Arbejdsopgaverne for Edina bliver at arbejde med og for udviklingen af poomsae og poomsae konkurrencer i Europa. 2 kæmpe poster i international taekwondo – og en kæmpe fordel for Gladsaxes elever, der bliver undervist i det nyeste, der rører sig på området.

Lisa er netop blevet udnævnt som næstformand i WTE´s tv og mediekomité. Lisa har tidligere været medlem af netop denne komité, og har om nogen udbredt kendskabet til taekwondo vis hendes og Edinas facebookside ”Lentstaekwondo”, hvor hun gennem flere år utrætteligt har filmet og kommenteret ved de største stævner.  Når livestream ikke virker – så gør Lentstaekwondo! Det bliver spændende at følge hvordan arbejdet med at gøre taekwondo mere synligt i medierne udvikler sig med Lisas deltagelse i komitéen.

Kæmpe tillykke til Edina og Lisa med udnævnelserne – og tillykke til klubben for at have to så dygtige og engagerede instruktører.