Veloverstået træningsweekend

For to weekender siden stod den på samvær, hygge og masser af træning på tværs af alder og bæltegrad i klubben for lidt over 20 elever.

Træningsweekenden var planlagt af Armin og Yunes og blev en stor succes!

De forskellige træninger bestod om lørdagen af selvforsvar, flyvespark og kamp. Ferran lagde ud med selvforsvar. Her fik eleverne teknikker til at forsvare sig mod diverse våben og angribende mennesker samt komme med diverse råd i forskellige adrenalinsprægede situationer. Ferran fortsatte med flyvespark, hvor eleverne ikke blot prøvede at sparke med et ben, men hele to ben! Og desuden at “løbe” på vores enorme blå madras, hvilket så nyt og udfordrende ud for mange. Sidste træning om lørdagen var kamp med Armin. Der blev først fortalt om klubbens sportslige historie og introduceret til udviklingen af elektroniske veste og hjelme. Træningen blev holdt som en Fight Club, hvor alle pakkede sig ind i beskyttelse og kæmpede en masser kampe mod hinanden.

Der blev løbende tilført energi i form af snacks, hjemmebagte pølsehorn og drikkevarer.

Lørdag aften havde de frivillige lavet hjemmelavede burgere, som blev indtaget, alt imens der blev snakket og knyttet nye relationer. Desserten stod på hjemmebagte kager, og herefter var det tid til den traditionsrige Tekken turnering (spil). Den 3x forsvarlige klubmester Armin måtte se sig slået af Sahel i sin indledende runde. Finalen blev et intenst opgør mellem Sahel og Daniel (Armins lillebror). Daniel trak det længste strå og kunne omsider arve tronen, der hidtil havde været storebrors.

Eleverne overnattede i salen (mon det blev sent inden der faldt ro på – ja, det tror vi nok!).

Søndag var der igen frivillige, som stillede op med morgenbord og nybagte boller lavet af Bo, og herefter blev der taget hul på søndagens træning, som stod på hosinsul (frigørelsesteknikker), gennembrydning og teori. Hosinsul blev afholdt af Tomasz som en forlængelse af selvforsvar dagen før, hvor eleverne lærte hvad man kan gøre i situationer hvor en anden person allerede har fat i en. Slutteligt stod den fysiske del af weekendens program på gennembrydning af plastik- og træbræt (desværre ingen mursten denne gang ?). Til allersidst kunne Anette give en systematisk gennemgang af taekwondoens teori og opbygning af diverse begreber forud for gradueringen – hvilket var en kæmpe hjælp for mange af de kommende rødbælter.

Det var tydeligt at se, at eleverne syntes, det var sjovt med de mange forskellige tematræninger, og for nogens vedkommende også noget, de ikke havde prøvet før. Eleverne var gode til at vise hensyn til hinanden (store som små) og også til at lære fra sig indbyrdes.

Trætte men fulde af inspiration sluttede dagen af for eleverne ved frokosttid. Her fik klubben så en impulsiv make over i form af oprydning og rengøring. Til denne tjans skal Bo, Ferran og Henriette have et kæmpe tak og et kæmpe skulderklap.

Vi vil gerne gentage succesen igen på et tidspunkt og håber, at endnu flere her vil have mod på og lyst til at deltage næste gang.

 Tak til alle trænere og frivillige, der hjalp til og bidrog til, at weekenden kunne gennemføres.

Mvh.

Armin og Malene