Påskelejr i Kalundborg

Påskelejr – hurra!

Så er det snart påske og dermed tid til årets taekwondo påskelejr i Kalundborg. I år bliver det en særlig god lejr, for vores klub har fået lov til at ønske en træner på lejren, og vi har ønsket Marta Calafell fra Spanien. Spørg Alba eller Johan om hun er dygtig og sød og værd at rejse efter eller noget!!

Bestyrelsen har igen besluttet, at vi gerne vil støtte en fælles tur, hvor alle uanset bæltegrad og alder kan være med, og derfor er egenbetaling på lejren det, der svarer til maden – 350 kr. pr person. Vil forældre eller søskende gerne med, så er prisen ligeledes 350 kr. pr. person, som altså dækker alle måltider på lejren.

Børn under 15 år vil vi meget gerne have med på lejren – men de skal have en ansvarlig voksen med. Lav gerne indbyrdes aftaler.

Overnatning på lejren foregår klubvis i klasselokaler. Medbring liggeunderlag og soveposer.

Klubben arrangerer ikke fælles transport til lejren. Der er ca. 100 km. til Kalundborg, og togstationen ligger i gå-afstand til lejren.

Vi mødes på lejren kl. 11:00 torsdag d. 18. april, bliver indkvarteret og spiser medbragte madpakker – og er klar til første træning kl. 12:30. Lejren slutter med frokost lørdag d. 20. april, og vi har pakket, ryddet op efter os og sagt farvel kl. 13:30.

Tilmelding på hjemmesiden HER samt betaling til klubbens konto 1551 0007126212 senest 10. april.

Læs mere om påskelejr HER

Vel mødt!

/Bestyrelsen