News Maj 2018

Besøg af DTaF’s udviklingskonsulent

2. maj besøgte DTaF’s nye udviklingskonsulent, Kasper Bolmgren, klubben. Kasper overværede alle træningerne denne onsdag og fik således et indblik i hvor forskellige træninger, der er i klubben. Monholdet, kampholdet og teknikholdet fik besøg. Kasper stillede bl.a. forslag om at synliggøre klubbens værdier i klubbens lokaler. Et forslag, som bestyrelsen tager til sig. Bestyrelsen ser frem til et fremtidigt godt samarbejde med Kasper.

VM i Beach Taekwondo

VM i Beach Taekwondo blev for 2. gang afholdt i slutningen af april måned. Og for anden gang var det Rhodos, der lagde strand og dejligt vejr til begivenheden. Fra Gladsaxe deltog Edina Lents som dommer supervisor samt Lisa Lents og Johan Hollederer som udøvere. Begejstringen ville ingen ende tage, da Lisa efter 8 års pause kunne iklæde sig Dannebrog og kalde sig verdensmester i taekwondo. Denne gang i disciplinen Pair sammen med Kim Nedergaard fra Skive Taekwondo Klub. Udover guldet tog Lisa også sølv i synkron og bronce i individuelt. Helt fantastisk godt gået! Johan bragte VM sølv hjem til klubben i team med Danish Hameed fra Rødovre Taekwondo Klub og Emil Nørby fra Risskov Taekwondo Klub. I individuel var Johan en af de danskere, der klarede sig bedst, idet han vandt 2 kampe før han i 16-dels finalen måtte se sig slået af Italien, der senere vandt gruppen. I Freestyle endte Johan på en 5. plads.

Efter hjemkomst til Danmark arrangerede klubben en reception for de to udøvere, der blev overasket med kagemand, bobler og flotte blomster.

Arbejdsdag

Den bedste pinseaktivitet i år var uden tvivl arbejdsdagen i klubben. Medlemmer og pårørende mødte talstærkt op, og der blev ryddet op, gjort rent og muget ud i og udenfor klubben. De nye måtter ligger nu helt perfekt efter et stort arbejde med at skære kanter til. Alle ribber blev tørret af. Der blev støvsuget. Indfanget spindelsvæv helt oppe under loftet. Klubbens tilstødende lokaler blev gjort lidt lækre. Klubben inviterede de hårdt arbejdende medlemmer på pizza til frokost. Fødselsdagsbarnet Armin blev fejret med is og sang og alt i alt var det en helt fantastisk dag, hvor klubben blev shinet op, så det nu er lidt skønnere at kommer derned. Tusind tak til alle jer, der hjalp til!

Malmø Open

I slutningen af april deltog kamp- og teknikholdet i Malmø Open. Et af de få stævner, hvor der både er kamp og teknik samtidig og således et stævne, hvor opbakningen til klubkammeraterne lige får et nøk opad. Stævnet er et af Nordens største kampstævner, mens teknikdelen er noget mindre. Klubbens kæmpere måtte denne gang nøjes med godt kæmpede kampe, god erfaring og gode oplevelser mod stærkere modstandere, mens Alba på tekniksiden og med fantastiske heppere på sidelinjen vandt guld med dagens højeste score set henover alle grupper. Endnu en god dag for klubben.

Fightclub

21. maj deltog kampholdet i fightclub i Rødovre. Fightclub går kort fortalt ud på, at kæmpere fra forskellige klubber mødes for at sparre. Der er fri leg og mulighed for at træne/kæmpe med nogle, man ikke plejer at kæmpe med. Rødovre lagde denne gang klub til arrangementet, og var værter ved et dejligt svalt glas slush-ice til de hårdtarbejdende udøvere.

Taekwondo for de mindste

Oumaima Ramdani har henover foråret undervist i en børnehave i Høje Gladsaxe. Undervisningen er en del af et projekt, der har til formål at introducere mindre børn og deres forældre til foreningslivet, så man på sigt får lettere ved at tage del i dette. Flere forskellige foreninger har deltaget i projektet, og for taekwondo-delen har det altså være Oumaima, der har prøvet kræfter med undervisning af de helt små.

Danish Open

Et af årets allerstørste teknikstævner herhjemme er netop afholdt i Skanderborg. Ved Danish Open deltog fra Gladsaxe Edina Lents og Ferran Hollederer som dommere samt Lisa Lents, Johan Hollederer, Alba Hollederer og Hamasah Sadid. Medaljehøsten var massiv! Lisa vandt sølv i individuelt og pair. Johan vandt guld i synkron, sølv i freestyle og fik en 6. plads i individuelt. Alba vandt guld i synkron, bronce i pair og bronce i individuelt. Hamasah endte på en superflot 6. plads i individuelt. Stort til lykke til alle udøverne med de flotte resultater.

P-dommer kursus

26. maj deltog det meste af kampholdet i DTaF’s kampdommerkursus, der blev afholdt i Vanløse. Kurset sætter vores kæmpere i stand til i langt højere grad at deltage i kampstævner både som udøver, coach og dommer. Godt gået!