Kampholdet; marts 2018

Her er sidste nye fra kampholdet i marts måned;

Billes Cup: kampstævne i Helsingborg

Kampholdet stillede op til årets første stævne i starten af marts måned med to kæmpere, Sahel og Kaihan. Begge røg desværre ud i kvartfinalen, men kom hjem en masse erfaring rigere.

På næste stævnebillede har alle formentlig de nye klubdragter på 🙂

Fælles træning med MON-holdet

For at give eleverne på MON-holdet en forsmag på andre områder af taekwondo holdt kampholdet en fælles kamptræning sammen med de søde børn. Derudover var fælles træningen et initiativ for at se om der var flere der havde lyst til at melde sig klubmesterskabet et par dage efter. Først og fremmest må jeg sige, hold da ferie – sikke en energi der var, både hos MON-holdet og kampholdet! De erfarne elever sørgede alle for at de små fik den bedste oplevelse ud af den halve time vi havde sammen 🙂

  

Klubmesterskab 2018

For det andet må jeg konkludere at vi faktisk fik flere deltagere til klubmesterskabet et par dage efter fællestræningen. Her dukkede hele 12 udøvere op for at prøve kræfter med kamp under trygge rammer. De blev delt op i to puljer efter deres højde. Vi havde derfor en pulje med 5 deltagere under 130 cm, og en pulje med 7 deltagere over 130 cm.

Det blev en ca. 5 timer lang dag hvor der blev kæmpet intensivt. Alle 12 præsterede formidabelt!

 

Stort tillykke til de to nye klubmestre! I under 130 cm blev vinderen Houda Aharrar, og i over 130 cm blev vinderen Julius Mossing.

Kæmpe tak til kampholdet for at få dagen til at forløbe glat og smertefrit OG for at give deltagerne en idé om hvad det vil sige at kæmpe. Og især tak til Sahel for at gøre arrangementet til en realitet  Vi håber på at gentage successen!

Mvh Armin