Kamp træning som i ’gamle dage’ tilbud

Salim-træning i Gladsaxe

Alle i Sam Heon bør kende til Josef Salim. I tiden hvor Josef var kamptræner i Sam Heon skabte han verdensmestre, europamestre og olympisk guld baseret på hans ånd og træningsmetoder i klubben. Vi er et par stykker, der – nu årtier efter Josef og Gergely Salim rejste til USA – stadig træner på samme måde. Jeg selv har været så heldig at træne kamp under Josef Salim og vi forsøger nu som hold – i al ydmyghed – at videreføre Salim-ånden og træningsmetoderne fra ’guldårene’ i Gladsaxe.

Vi træner tirsdag og torsdag kl. 20.30 og alle er velkomne til at komme og træne med. Det eneste krav er, at man er indstillet på at give den fuld gas og træne kamp med kontakt og power som i ’gamle dage’. Niveauet og ambitionerne på holdet i dag kan på ingen måde sammenlignes med gamle dage; men som hold forsøger vi at holde traditionen og ånden i hævd ved helhjertet – og med stor respekt – at træne på samme måde. Vi håber, at andre i klubben vil være nysgerrige og interesserede i at træne med.

Josef er i dag 7. Dan og bosiddende i USA hvor han bl.a. fungerer som træner for det amerikanske landshold. Under seneste OL i London var Josef træner for det britiske OL hold. Læs mere historik og resultater fra Josef’s tid i Sam Heon på https://www.taekwondo.dk/forbund/arkiv/wof/josef/

Vel mødt TIRSDAG og TORSDAG kl. 20.30 i Sam Heon (sal 1).

 Martin Glisby