Kontingent

Indmeldelse og Kontingent

Hvad koster det at træne i Gladsaxe Taekwondo Klub:
Indmeldelse: 250,- kr. der dækker licens til Dansk Taekwondo Forbund, for det år du melder dig ind og indmeldingsgebyr til klubben.
Trækkes af GTK efter abonnement tilmelding.

Kontingent: 720,- kr. pr. halvår. Ved indmeldelse betales et beløb svarende til 120,- kr. om måneden fra den måned du begynder at træne i og frem til næste halvårlige betaling.

Bemærk at vi aktivt bruger e-mail til at kommunikere med, samt som logon til vores administrative løsning, hvorfor den e-mail, du opgiver, skal være en, du har adgang til.

Passivt medlemskab: 250,- kr. om året (inkl. DTaF licens): Kontakt best@samheon.dk

Kun for nye medlemmer

Ved klubskifte, aftal venligst med kassereren på best@samheon.dk inden du laver indbetalingen.

For at oprette dig som medlem skal du:

1- Oprette en profil (nedeunder) på link OPRET PROFIL og oprette abonnement
2 - Betale for kontingent (under allerede medlem hvis man ikke har betalt ved oprettelse af abonnement) efter man har modtaget en mail med password
3 - Betale for årlig licens til Dansk Taekwondo Forbund (link VÆLG nede på siden) Årlig licens DTaF. 250kr

Ved indmeldelse bekræftes samtidig, at klubben må kontakte mig på den opgivne e-mail adresse (benyttes ikke af og videregives aldrig til parter udenfor Samheon!) og at jeg har sat mig ind i klubbens vedtægter, formål og generelle regler. Husk at informere os hvis den nye medlem er medicineret eller vi skal være opmærksomme på noget.

Er du ny?

OPRET PROFIL HER


Allerede medlem - eller har du lige oprettet dig hos os?

SE HERUNDER

Har du meldt dig ind i Gladsaxe Taekwondo Klub, så skal du betale kontingent herunder og indgå en betalingsaftale.

Tilmeld dit betalingskort nedenfor - du vil herefter blive trukket for kontingent hver halve år og licens 1 gang om året.

Hvis du ikke ønsker at være medlem af klubben længere, skal du afmelde abonnementet under "Medlemslogin - Ret dine kortoplysninger og din profil" senest 7 dage før d.1 december eller d.1 juni og kontakt/informere best@samheon.dk. Udmeldelse efter disse datoer medfører, at allerede opkrævet beløb ikke tilbagebetales.

Medlemslogin - Ret dine kortoplysninger og din profil