Kontingent

Indmeldelse og Kontingent

Hvad koster det at træne i Gladsaxe Taekwondo Klub:
Indmeldelse: 200,- kr. der dækker licens til Dansk Taekwondo Forbund, for det år du melder dig ind og indmeldingsgebyr til klubben.
Trækkes af GTK efter abonnement tilmelding.

Kontingent: 660,- kr. pr. halvår. Ved indmeldelse betales et beløb svarende til 110,- kr. om måneden fra den måned du begynder at træne i og frem til næste halvårlige betaling.

Bemærk at vi aktivt bruger e-mail til at kommunikere med, samt som logon til vores administrative løsning, hvorfor den e-mail, du opgiver, skal være en, du har adgang til.

Passivt medlemskab: 250,- kr. om året (inkl. DTaF licens): Kontakt best@samheon.dk

Kun for nye medlemmer

Ved klubskifte, aftal venligst med kassereren på best@samheon.dk inden du laver indbetalingen.

Ved indmeldelse bekræftes samtidig, at klubben må kontakte mig på den opgivne e-mail adresse (benyttes ikke af og videregives aldrig til parter udenfor Samheon!) og at jeg har sat mig ind i klubbens vedtægter, formål og generelle regler.

Er du ny?

OPRET PROFIL HER


Allerede medlem - eller har du lige oprettet dig hos os?

SE HERUNDER

Har du meldt dig ind i Gladsaxe Taekwondo Klub, så skal du betale kontingent herunder og indgå en betalingsaftale.

Tilmeld dit betalingskort nedenfor - du vil herefter blive trukket for kontingent og licens hver halve år. Hvis du ikke ønsker at være medlem af klubben længere, skal du afmelde abonnementet under "Medlemslogin - Ret dine kortoplysninger og din profil" senest 7 dage før d.1 december eller d.1 juni. Udmeldelse efter disse datoer medfører, at allerede opkrævet beløb ikke tilbagebetales.

Medlemslogin - Ret dine kortoplysninger og din profil

LALAO