DM og dommerkursus

DM i Odense

18. november bød på DM i taekwondo kamp og teknik i Odense. Gladsaxe Taekwondo Klub stillede med både kæmpere og teknikere, men 2018 var ikke det bedste DM-år i klubbens historie.

På kampsiden var DM desværre en stor mundfuld for vores dygtige udøvere. Alle blev slået af bedre kæmpere, men fælles for vores kæmpere var at de ikke gav op selvom alle odds var imod dem. Træner Armin var som træner stolt  over at se, at de kæmpede så ihærdigt, og at de har blod på tanden til at blive endnu bedre til næste gang.

På tekniksiden kunne det denne gang blive til en guld, tre sølv og 2 bronce-placeringer fordelt mellem Johan, Amalie, Alba og Tomasz. Der var hård konkurrence i alle grupper, og klubbens øvrige deltager gjorde det godt, selvom det ikke kunne blive til medalje-placeringer denne gang.

Ved DM blev årets medaljetagere ved EM og VM hyldet. Johan og Alba modtog således en gave fra forbundet for deres sølv- og broncemedaljer ved EM i foråret.

Dagen sluttede for teknikernes vedkommende med en status fra landsholdstræneren KyTu Dang, hvor han offentliggjorde bruttolandshold og talenthold 2018. Her kan klubben glæde sig over, at Johan og Alba er udtaget til bruttolandsholdet, mens Amalie er udtaget til talentholdet. Se nyheden fra Dansk Taekwondo Forbund på linket:

https://www.taekwondo.dk/files/Forbund/Dokumenter_div/2018/DM_2017_overstaaet_-_Bruttolandshold_2018_udtaget.pdf

DTaF teknik dommerkursus afholdt i Gladsaxe Taekwondo Klub

26. november lagde klubben lokaler til DTaF’s teknik dommerkursus. Vores egen instruktør Edina Lents, der er teknikdommer ansvarlig i Danmark, underviste på kurset. Fra klubben deltog i øvrigt formand Tomasz Suski og næstformand Ferran Hollederer, der begge bestod kurset og allerede har planer om at dømme ved de danske stævner i 2018.