Ambassadors Cup 2016

Ambassadors cupAmbassadors Cup, Copenhagen Open i teknik

Klubben deltog 10. september 2016 i Ambassadors Cup med en lille, eksklusiv skare teknikere, der i den grad ryddede bordet for medaljer!

Stævnets allerførste gruppe var Cadet Pair, hvor Alba Hollederer og Gustav Blomquist (Bornholm Taekwondo Klub) vandt overbevisende guld i en gruppe med 3 par. Stævnet var generalprøve til VM for de to, der nu har stillet op ved – og vundet guld i – 3 stævner sammen.

Johan stillede op i Team med Danish Hameed fra Rødovre og Emil Nørby fra Risskov. De var eneste hold i gruppen, så de vandt naturligvis guld.

Herefter var det Amalie Pedersens tur. Amalie er som grønbælte rykket op i gruppe C, hvor der var hele 18 dygtige piger tilmeldt. I første runde var Amalie på som den allersidste, men hun håndterede nerverne fint og endte som nummer to i den indledende runde. Da finalisterne blev råbt op, var Amalies navn ikke blandt de 8 bedste. Det affødte naturligvis en del panik, og holdleder Ferran måtte til dommerbordet med en klage. Klagen resulterede i, at alle karakterer fra første runde blev talt op i hånden, og efter en rum tid gik sagen heldigvis i orden. Amalie trak vejret dybt, tørrede koldsveden af panden og var klar til en finale, hvor hun strålede af energi og selvtillid. Det var derfor en fuldt fortjent og ekstra flot sølvmedalje, som Amalie kunne tage med hjem.

Alba stillede op i en individuel gruppe med 6 deltagere. Her fik hun prøvet VM-formen af med Finn Buchard som coach, og hun vandt guld med flotte teknikker og en god udstråling. Et par rettelser kom med hjem, så der er stadig lidt at arbejde med før afgang mod Peru om 14 dage. I A-klassen blev der gået battle-runder i finalen, hvilket også var god træning frem mod VM

Johan klarede sin individuelle konkurrence med bravour. Der var 12 dygtige drenge i gruppen. Johan kvalificerede sig til finalen, hvorefter han gik videre i battle. Første battle vandt han stort, hvilket sikrede ham en broncemedalje. Anden battle – om sølvet – tabte han desværre snævert til en norsk udøver. Super god præstation af Johan i dag.

Under stævnet havde dommere og holdledere stemt om dagens bedste præstationer i forskellige grupper, og til alles – ikke mindst hendes egen store overraskelse, var det Alba der løb med pokalen for bedste præstation i female cadet/ junior grupperne. Det var stort at slutte dagen af med at modtage denne pokal.

Alt i alt: 1 bronze, 1 sølv, 3 guld og en ærefuld pokal til Gladsaxe i Islev i dag!