Alba og Johan i Europa Mesterkabet

Alba og Johan deltager i Europamesterskaberne i poomsae. En del af landsholdet er allerede ankommet, da de skal deltage i det første verdensmesterskab i beach taekwondo. Det løber af staben fredag og lørdag denne uge, mens EM afvikles søndag og mandag.

Alba skal forsvare de danske farver som individuel deltager i en gruppe på 29 kadet piger fra hele Europa. Med et dansk og et nordisk mesterskab i bagagen har Alba gode muligheder for at nå rigtig langt i konkurrencen. Alba skal dyste søndag d. 7. maj.

Johan er udtaget i 2 discipliner. I kategorien freestyle individual for mænd under 17 år er han oppe imod 11 andre deltagere, mens Johans ubesejrede team, danske og nordiske mestre samt vindere af Belgian Open, med Danish fra Rødovre og Emil fra Risskov skal dyste mod 9 andre teams. Johan skal i begge discipliner på banen mandag d. 8. maj.

Lisa og Edina dømmer begge ved verdensmesterskaberne i beach taekwondo. Ved EM vil Edina også være at finde ved dommerbordet, mens Lisa dækker eventen som en del af ETUs pressekorps.

Følg med på klubbens facebook-side, hvor vi også lægger ud, hvis vi får link til en evt. live-stream.