Påskelejr 2017- sikke en tur!

Påskelejr – sikke en tur!

Skærtorsdag, Langfredag og den følgende lørdag var 14 udøvere og 3 påhæng på taekwondo påskelejr i Kalundborg. Bestyrelsen havde i forvejen besluttet at støtte turen økonomisk, og der var således mulighed for at køre i fælles bus til Vestsjælland, ligesom klubben betalte udøvernes træning på lejren.

Torsdag var der afgang fra Skolesvinget kl. 10, og efter ankomst og madpakkespisning i Kalundborg, startede en ren marathon af træninger. Første træning var fællestræning med alle tilmeldte. 14 rækker á 6 personer og med GM Choi som instruktør. Herefter blev holdet delt i et børnehold og et voksenhold, og efter en halv times pause ventede endnu en træning. Herefter endnu en pause, endnu en træning, dejlig aftensmad og endelig tematræning. Så 4 træninger pr. mand den første dag.

Fredag var lidt mere rolig med i alt 3 træninger, mens lørdagen blev sluttet af med en formiddagstræning. Her var ben og arme trætte, og det var de sidste krampetrækninger, der kom i brug, da dobog’en endnu engang skulle på og bæltet bindes. Men alle kom afsted til sidste træning, og heldigvis for det, for flere udøvere, både børn og voksne, syntes, at sidste træning var den bedste. Efter frokost kørte bussen hjem igen med trætte SamHeon-elever, hvoraf flere allerede glædede sig til næste års påskelejr.

Det er første gang klubben deltager med så stort et hold på påskelejren, og alle er blevet inspireret og forkælet med træninger af nogle af Danmarks bedste instruktører. Først og fremmest GM Choi, 9. dan, tidligere landstræner i kamp, grundlægger af Chois Venner, forfatter til de sorte taekwondo bøger og meget, meget andet. Michael Iversen fra Solrød underviste i våbenteknik. Heine Pedersen fra Skanderborg underviste i effektivt selvforsvar og kampteknikker. Signe Jørgensen fra Holbæl Musool gav en sublim tematræning i stævneteknik. Kim Larsen fra Risskov og DTDT underviste i opvisning med flyvespark, musik og stunt-virkemidler. Benny Olesen, grundlægger af Son Taekwondo, lavede opvisning med de mindste og arbejdede med basisfarver i træningen.

Alt i alt en dejlig tur, hvor der var plads til alle, store som små, kæmpere, teknikere og grundteknikere (og påhæng)